6-Nations Cup Darts Update

Logo 6nations 2014Vandaag gaat de Winmau Six Nations Cup van start in Glenrothes (Five), Schotland. Dit evenement is volgens velen het sterkst bezette landentoernooi ter wereld, waar Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Noord-Ierland en Nederland aan deelnemen.

Het Nederlandse team, bestaande uit 5 heren en 3 dames is inmiddels goed aangekomen in het regenachige Schotland waar zij zijn begonnen aan de voorbereiding. Vanavond komen Karin Krappen, Anca Zijlstra en Tamara Schuur al in actie. Morgen zullen de Nederlandse mannen hun eerste wedstrijden gaan spelen.

Voor alle informatie over deelnemende landen, Roll of Honour, Nederlands Team en andere deelnemende landen klik hier.

Live te volgen!
De Winmau Six Nations Cup Darts is vanavond live via deze stream te volgen. Tevens is het ook te zien op Winmau TV. Vanaf morgen zal Eurosport het evenement grotendeels gaan uitzenden. Klik hier voor de programmering van Eurosport.

Afgelopen jaar was Nederland zelf gastheer van dit evenement en wonnen de Nederlandse heren voor het eerst in de historie de Winmau Six Nations Cup trofee door in de finale het sterke Engeland te verslaan. Bij de dames gaat Wales haar titel verdedigen.

De NDB zal u vanuit Schotland berichten over de prestaties van onze landgenoten! De NDB wenst het Nederlandseteam heel veel succes in Schotland!

© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...