Afsluiting Jeugd Laco seizoen

Afsluiting Jeugd Laco seizoen

Komende zaterdag staat in het Soesterkwartier in Amersfoort de afsluitende jeugd LaCo dag op het programma. Er moeten nog vier wedstrijden gespeeld worden en dan zit de landelijke competitie jeugd er op. DBMN heeft het kampioenschap voor het grijpen. Afgelopen zaterdag wonnen ze hun inhaalwedstrijd met 9-2 van de RDO waardoor ze zaterdag tegen de FDB aan twee punten genoeg hebben om zich tot kampioen te kronen. Mocht het mislopen voor DBMN dan zal nummer twee DBA klaar staan om hun titel te prolongeren. De stand en alle uitslagen tot nu toe kunt u vinden door hier te klikken.

Zaterdag zal er om 11:30 uur worden begonnen met de twee beslissende wedstrijden voor het kampioenschap:
DBMN – FDB
RDO – DBA

Rond de klok van half drie zullen de laatste wedstrijden worden gespeeld. Deze wedstrijden kunnen nog van invloed zijn op de eindklasseringen van deze teams!
RDB-1 – RDO
DVO – RDB-2

Alle ouders, begeleiders en supporters worden bij deze uitgenodigd om te komen kijken in Amersfoort. Het wordt ongetwijfeld weer een gezellige middag met hoogstaand darts! De dag zal worden afgesloten met de prijsuitreiking. Tevens zal bekend worden gemaakt wie de succesvolste singelspeler van dit seizoen is geweest. Deze persoon zal worden beloond met een plaats in de Nederlandse jeugdselectie.

De Nederlandse Darts Bond wenst alle teams alvast veel plezier en succes in Amersfoort!

© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...