ALV plaatsgevonden

ALV plaatsgevonden
Afgelopen zaterdag heeft in de Bilt de voorjaars ALV van de NDB plaatsgevonden. Voor deze ALV worden de bestuursleden van alle aangesloten lidorganisaties uitgenodigd, helaas konden de vooraf afgemelde RD, ZDF, RDF, DVO, DSWN en DVS niet aanwezig zijn. De belangrijkste uitkomsten en besluiten op een rijtje:
Jaarverslag en jaarrekening 2013 vastgesteld
De NDB stelt jaarlijks in het voorjaar een jaarverslag op van het voorgaande jaar. De ALV heeft het jaarverslag 2013, inclusief jaarrekening, in de ALV vastgesteld. Dit document kunt u hier vinden.
Afscheid Chris van der Voort
De huidige penningmeester Chris van der Voort heeft in het najaar aangegeven wegens gebrek aan tijd te moeten stoppen als penningmeester. De ALV heeft hem uiteraard op passende wijze bedankt.
Benoeming Rudi van Olderen & Sergej Kipping
Gelukkig heeft de NDB direct een kandidaat kunnen voordragen om de taken van de vertrekkende penningmeester over te nemen, de ALV heeft Rudi van Olderen benoemd tot nieuwe penningmeester. Ook Sergej Kipping werd voorgedragen als bestuurslid jeugdzaken, echter kon Sergej niet aanwezig zijn tijdens de ALV. Tevens is hij wegens fysieke problemen voorlopig niet in staat zich naar volle wens in te kunnen zetten. Zodoende werd besloten Sergej waar mogelijk al mee te laten draaien maar zijn formele benoeming uit te stellen tot het najaar.
Oproep Financiële Commissie
De twee huidige commissieleden Willem van der Putten en Iris van Beusekom-Bastiaans zijn gelukkig herkozen, maar de Financiële Commissie is nog altijd op zoek naar een derde persoon. De taken en tijd die hiermee gepaard gaan zijn niet omvangrijk maar wel van groot belang. Hierbij doet de NDB dus opnieuw een oproep, leden die de Financiële Commissie willen ondersteunen kunnen altijd contact opnemen met de NDB!
Bodemprocedure KDO-NDB
Onder andere via deze website zijn er op verschillende momenten berichten verschenen over de lopende bodemprocedure tussen de KDO en de NDB. Deze week heeft de zitting van de bodemprocedure plaatsgevonden, het vonnis volgt waarschijnlijk medio juli.
Rol NDB internationale dartswerelden WDF/BDO/PDC
In de afgelopen weken is veel gesproken over deze ontwikkeling. Dit onderwerp is tijdens de ALV uitgebreid besproken waarna besloten werd dat de NDB mag blijven onderzoeken of een bepaalde rol in de drie internationale dartswerelden gezamenlijk mogelijk is zonder hiermee het huidige programma en spelers negatief te beïnvloeden.
Heeft u vragen naar aanleiding van de ALV? Neem dan gerust contact op. De volgende ALV van de NDB staat gepland in het najaar.
© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...