Halve finalisten LaCo 2014 bekend

Halve finalisten LaCo 2014 bekend
Vandaag werden de LaCo playoffs gespeeld in het warme Nijkerk. De beste teams van de verschillende lidorganisaties gingen de strijd met elkaar aan voor een plaats op de finaledag. Dit leverde een aantal spannende en prachtige dartspartijen op!

Bij de heren hadden de DSWN, DBA, DOGD, DBBR, DBMN, FDB, DVO en de DONHN zich geplaatst. Regerend kampioen DSWN verloor in een mooi gevecht van DBBR en verloor ook zijn laatste wedstrijd van DBA. De DBA was vandaag erg sterk en won al zijn partijen. Omdat DBBR ook van de DOGD won gaan zij samen met de DBA naar de halve finales van volgende week! DSWN ligt er uit en we krijgen dus een nieuwe kampioen. In poule B was het de DONHN die alle die de wedstrijden wist te winnen. Dat was erg knap, want zij hadden zich als beste derde geplaatst voor de playoffs. Omdat de DBMN en de FDB beide wisten te winnen van de DVO werd er in een onderling treffen bepaald wie zich zou plaatsen voor de halve finale. Het werd een zeer spannende wedstrijd die uiteindelijk met 9-7 werd gewonnen door de FDB. De halve finales zijn:
DBA – FDB
DONHN – DBBR

Bij de dames waren het DBMN, DVO, FDB, DONHN, DSWN, PDB, DOGD en DBBR die aan de oche verschenen. De verdedigend kampioen wist het bij de dames wel te redden. DBMN won van de DONHN en de DVO en hoewel ze zich in de laatste wedstrijd verslikte in de FDB, werden ze eerste in de poule. De DONHN overleefde de playoffs eveneens. Makkelijk ging het niet, want na verlies tegen de DBMN werd er met 6-5 gewonnen van zowel de FDB als de DVO. Dit was genoeg omdat de FDB en de DVO beiden slechts één wedstrijd wisten te winnen. In poule B was DSWN veruit de sterkste. Ze wonnen ruim van de DOGD, de DBBR en de PDB. De DBBR wist tweede te worden door haar resterende wedstrijden netjes winnend af te sluiten. De halve finales zien er als volgt uit:
DBMN – DBBR
DSWN – DONHN

De NDB dankt alle aanwezige darters voor deze geslaagde dag en feliciteert de halve finalisten!
© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...