Hans Senders lid van verdienste

Hans SendersOp zaterdag 1 juni heeft de NDB tijdens de ALV afscheid genomen van Hans Senders als Technisch Directeur Breedtesport. Als dank en uiting van waardering is Hans benoemd tot lid van verdienste van de NDB.

Namens het bestuur sprak voorzitter Sijmon Timmers zijn dank uit voor de vele jaren waarin Hans Senders zich voor de dartssport heeft ingezet. Zowel op regionaal niveau binnen de DBMN en later natuurlijk als landelijke bestuurder van de NDB.

“Hans heeft als TD Breedtesport veel voor de NDB gedaan en heeft aan al zijn bestuurstermijnen in de afgelopen negen jaar op een geweldige en betrokken wijze invulling gegeven. ”Hans heeft dartsbloed door zijn aderen stromen en is een liefhebber pur sang.” Sijmon onderstreepte de grote kwaliteit van Hans. ”Hans beschikt over ongekend veel dartskennis en was hierdoor altijd in staat weloverwogen te oordelen en beleidsmatig de juiste koers aan te geven. Ook werd Hans regelmatig ‘het dartsgeweten van het bestuur’ genoemd.”

De ALV beloonde Hans dus met het lidmaatschap van verdienste. Hiervoor kreeg hij van de voorzitter een zilveren speld opgespeld. De ALV bedankte Hans voor zijn inzet met een stevig applaus.

  

© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...