Jeffrey de Graaf in selectie

Jeffrey de GraafDe Technische Staf van de NDB heeft besloten Jeffrey de Graaf toe te voegen aan de nationale herenselectie. De Graaf, 22 jaar oud en woonachtig in Schagen, is net als vorig jaar bezig met een ijzersterk internationaal seizoen. Ook op nationaal niveau presteert Jeffrey ontzettend goed, zo heeft hij twee van de drie gespeelde NDB Rankingtoernooien gewonnen en is hij een belangrijke en vaste waarde in zijn Superleague team Kjelvik Darts.

De Graaf is van beroep pijpfitter en speelt regionale competitie bij de Darts Organisatie Noord Holland Noord. Hij speelt inmiddels zes jaar darts en heeft nu al en indrukwekkend palmares met de Isle of Man Open, Open Denemarken en Open Zweden als prachtige toernooiwinsten. Ook wint hij samen met koppelmaat Wesley Harms regelmatig grote koppeltoernooien. De Noord-Hollander haalde in december de kwartfinale van de Zuiderduin Masters en maakte in januari zijn debuut op Lakeside waar hij in een kraker in de eerste ronde verloor van Jan Dekker.

Vanzelfsprekend zijn deze goede prestaties de Technische Staf ook opgevallen en daarom zijn we erg blij dat de Graaf de herenselectie komt versterken. Meer informatie over de herenselecties kunt u hier vinden. De NDB wenst Jeffrey ontzettend veel succes de komende periode!

© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...