Laatste poulewedstijden LaCo

lacoMorgen staan de laatste poulewedstrijden van de LaCo op het programma. Een belangrijke speeldag voor een aantal teams met het oog op de playoffs. De nummers 1 en 2 en de twee beste nummers 3 zullen zich hiervoor plaatsen. Bij de jeugd zal de beslissing in de kampioensstrijd vallen.

Heren A
De DBA heeft zich al geplaatst voor de playoffs op 8 juni aanstaande. Wie er tweede wordt in poule A is nog onzeker. DSWN staat momenteel 2 punten voor op de DBBR, maar DSWN speelt in de laatste wedstrijd tegen koploper DBA. DBBR speelt thuis tegen hekkensluiter PDB. De andere wedstrijd in deze poule gaat tussen de VDO en de DVK.

Heren B
Ook in de Heren B poule een spannende strijd tussen de nummers 2 en 3, de BDC en de SDC. De BDC staat 3 punten voor op de SDC, maar speelt morgen tegen koploper FDB, dat nog een paar punten nodig heeft om zich te plaatsen voor de playoffs. De SDC gaat op bezoek bij de DBMN. Ook de nummers 5 en 6 spelen tegen elkaar: DVO vs DVS.

Heren C
De DONHN gaat morgen op bezoek bij koploper DORA, maar het verschil tussen beide teams is slechts drie punten. Het lijkt erop of de DONHN een ruime overwinning nodig heeft om zich rechtstreeks te plaatsen voor de playoffs. Regerend kampioen DOGD staat twee punten achter op de DORA, maar speelt in de laatste wedstrijd tegen de nummer laatsts RDO.

Dames A
Regerend kampioen bij de dames, DSWN, is al lang geplaatst voor de playoffs en kan de wedstrijd tegen de DBA gebruiken als voorbereiding. Voor de DBA staat er nog wel iets op het spel. Ze staan momenteel derde en hebben de punten hard nodig met het oog op de playoffs. De DBBR is ook kanshebber op een playoff ticket. Zij spelen morgen tegen de PDB.

Dames B
De FDB en de ZDF speelden afgelopen week al hun laatste wedstrijd. De FDB won met 10-1 en zijn zeker van de playoffs. Ook de DBMN zal tijdens de playoffs aanwezig zijn. De SDC heeft nog een kans om als beste derde door te gaan. In hun laatste wedstrijd tegen de DBMN zullen dan wel een aantal punten gehaald moeten worden.

Dames C
De DONHN is zeker van de playoffs. De DOGD en RDO gaan zaterdag in een onderling duel uitmaken wie er als nummer 2 rechtstreeks wordt toegelaten. De DOGD staat voor een loodzware opgave, want het zal met 9-2 of meer moeten winnen van de Rotterdamse dames.

Jeugd
Het kan bijna niet meer mis gaan voor de jeugd van de DBA. Ze hebben in de thuiswedstrijd tegen de DBMN officieel twee punten nodig. Mocht de DBA het kampioenschap binnenhalen dan mag gesproken worden van een mooie terugkeer in de jeugd LaCo. Ook de FDB doet dit jaar weer voor het eerst mee en heeft een goede kans om het seizoen als tweede af te sluiten. Het concureert hiermee met de RDB waar ze morgen tegen spelen. Haalt de FDB 4 punten of meer, dan worden zij tweede.

Voor de actuele standen en het programma voor morgen klikt u hier.

  

© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...