SuperLeague laatste speelweek

superleagueMorgen staat de laatste speelweek van de SuperLeague op het programma. De beslissingen in de bovenste regionen van de competities zijn gevallen, maar in de overgangsklassen staan een aantal belangrijke confrontaties op het programma wat betreft degradatie.

Hoofdklasse
Alleen de strijd om de derde plaats ligt nog open. The Switch lijkt de tweede plaats niet meer te kunnen ontgaan. Vrijbuiter, Oranje Bar en Havenzicht hebben nog kans op de derde plaats. Vrijbuiter heeft de beste papieren omdat ze één punt voorstaan op de andere twee teams. Vrijbuiter speelt in de laatste wedstrijd thuis tegen L&L. Havenzicht ontvangt landskampioen Kjelvik en Oranje Bar speelt thuis tegen Café de Schot. Tenslotte gaat The Switch op bezoek bij Café de Oale Jan.

Overgangsklasse A
Zalencentrum Mansier en Brandpunt Almelo maken morgen uit wie er direct degradeert en wie er op 1 juni een promotie/degradatie duel gaat spelen. Brandpunt heeft het in eigen hand; bij winst op Café Kremer worden zij negende in de overgangsklasse. Bij puntverlies heeft Mansier, dat speelt tegen Vrijbuiter 2, nog kans op handhaving in de SuperLeague. Ook de strijd om plaats twee is nog niet beslist. Café Kafé en ’t Ouwe Vat staan momenteel gedeeld tweede. Café Kafé speelt thuis tegen Tapperij Teun en ’t Ouwe Vat gaat op bezoek bij de Yipsy Kings. Tenslotte gaat Bosgenoegen op bezoek bij The Legend uit Sneek.

Overgangsklasse B
De strijd om plaats 9 is wat er telt dit weekend voor Bojangles en de Zwaantjes. Bojangles heeft alles in eigen hand, maar net als in overgangsklasse A spelen zij tegen de koploper. Bij winst op Sterkdarts blijven zij in de overgangsklasse. Bij puntverlies hebben de Zwaantjes de kans om Bojangles te passeren. De Zwaantjes gaan op bezoek bij HCM Dart Team Venlo. De overige wedstrijden in overgangsklasse B zijn Fanatics vs DAS Dongen en Real Magic vs Oranje Bar 2.

Overgangsklasse C
In overgangsklasse C is alles al beslist. Oranje Bar 3 werd kampioen, United is gedegradeerd en de Pepersteeg gaat promotie/degradatie spelen. De laatste speeldag ziet er als volgt uit:
Pepersteeg – DC Ambiance
De Schot 2 – Oranje Bar 3
’t Pleintje – Nelly’s Café
De Mookies – De Walrus
Sonny’s Darts – United

Voor het complete programma en de actuele standen klikt u hier.

  

© Bron: NDBdarts.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...