14 & 15 nov. The Hague Championship – Hoofdprijs singles € 10.000,-

Zaterdag 14 en zondag 15 november wordt er in het stadion van ADO Den Haag het eerste The Hague Championship georganiseerd. Bij de koppels zal er een totaal prijzengeld zijn van € 5.000,- en bij de singles maar liefst een totaal prijzengeld van € 25.000,-.

Den Haag is al decennia lang het voorland van de Nederlandse dartsport, door de jaren heen zijn er dan ook de nodige bekende namen succesvol geweest nationaal, maar natuurlijk ook internationaal. Nederlands meest succesvolle darter Raymond van Barneveld komt natuurlijk uit Den Haag, maar ook de eerste Nederlander op het Lakeside-podium Bert Vlaardingerbroek komt uit de hofstad. Om ook Den Haag qua darttoernooi op de kaart te zetten, zijn Lex Immers en Raymond Beck enkele tijd geleden begonnen met het idee om een groot open toernooi te organiseren in het stadion van ADO Den Haag. Dit is nu dan ook gelukt en een ieder kan zich dan ook tot zondag 8 november inschrijven voor het toernooi genaamd “The Hague Championship”.

Raymond-van-Barneveld-EuropeanChampionship2014-8240 Bert_Vlaardingerbroek

Op zaterdag 14 november zal er gestart worden met een koppeltoernooi, waar er maar liefst een totale prijzenpot is van € 5.000,-. Het winnende koppel zal uiteindelijk met een hoofdprijs van € 2.000,- naar huis gaan. Op de zaterdagavond zal de dag afgesloten worden met een afterparty, die gehouden zal worden in de vip-ruimte van het Kyocera Stadion. Men weet tenslotte dat darters van een feestje houden en daarom dan ook dit geweldige initiatief van de organisatie.

Op zondag 15 november wordt het singletoernooi gestart, hier is er een reuze prijzenpot van € 25.000,-, misschien wel een van Nederlandse hoogste prijzenpotten ooit op een open toernooi. De winnaar van dit geweldige toernooi zal dan ook naar huis gaan met € 10.000,-. Natuurlijk zullen ook internationale en nationale toppers zich inschrijven voor dit toernooi, maar zoals men weet blijft dit darten en is het nooit onmogelijk om ook van deze grote jongens te winnen.

Het toernooi is overigens ook niet onopgemerkt gebleven bij de media, zo zal TV West de diverse finales live uitzenden, mede dankzij de samenwerking die aangegaan is met Dartcasting die zullen zorgen voor het professionele camerawerk. De finales zullen geleid worden door Nederlandse enige scheidsrechter die ooit op een wereldkampioenschap heeft gestaan, Marco Meijer.

Een ieder kan zich inschrijven tot zondag 8 november 2015, via www.thehaguechampionship.nl

  • Inschrijfgeld koppels: € 15,00 per koppel
  • Inschrijfgeld singles: € 20,00 per single
  • Iedereen boven de 12 jaar mag meedoen aan beide toernooien.

Wilt u nog meer informatie over het toernooi?? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn qua hotelverblijf?? Dan verwijzen u ook graag naar de website: www.thehaguechampionship.nl

11823046_1620696531548396_3478133578097109788_o

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...