Alle verslagen en uitslagen LaCo senioren en jeugd week 1 op een rij

Afgelopen zaterdag was de aftrap van het nieuwe LaCo seizoen. Hieronder een kort verslag van alle gespeelde wedstrijden namens de Nederlandse Darts Bond.

Heren:
Er werden in de eerste ronde vijf wedstrijden gespeeld, verdeeld over drie poules. In poule A werden twee overtuigende overwinningen geboekt. DVS won met 12-5 van DVK en de eindstand tussen DBA en DONHN werd 13-4 in het voordeel van DBA. In poule B kwam de verdedigend kampioen DVO uit tegen DBMN. DBMN wist de huidige kampioen verrassend te verslaan met 5-12. In de laatste poule werden nog 2 wedstrijden gespeeld. Tussen de mannen van de BDC en DORA was het een stuk spannender, de overwinning ging naar BDC, met maar één punt verschil werd het 9-8 in het voordeel van de BDC. De laatste wedstrijd bij de heren ging tussen DOT en FDB. Deze wedstrijd wist de FDB met 10-7 naar zich toe te trekken.    

Dames:
In poule A stonden er drie wedstrijden op het programma. De FDB boekte gelijk hun eerste uitoverwinning bij SDC, de dames van de Friese Darts Bond wonnen uiteindelijk met 7-4. De DBA moest het opnemen tegen de DONHN, het werd een spannende wedstrijd waarbij de DONHN de wedstrijd nipt wist te winnen in een beslissende captainsgame, 6-5. De laatste wedstrijd uit poule A eindigde in een overwinning voor de DVK ten koste van de DVS: 7-4. De dames van de DBMN gaan in poule B aan de leiding door een mooie 9-2 zege op DVO. De andere wedstrijd in poule B ging tussen regerend kampioen RDB en DSWN. De huidige kampioen RDB is ijzersterk begonnen aan het seizoen en wist de eerste wedstrijd tegen DSWN met 7-4 te winnen.

Jeugd:
Bij de jeugd werden er 2 wedstrijden per poule gespeeld, alleen het team van de KDO uit poule A begon met een vrije week. Het jeugdteam van de RDB kende een vliegende start! Zij hebben hun eerste wedstrijd met 11-0 gewonnen van de DBA. DBMN heeft ook een ruime overwinning behaald ten koste van DVS: 9-2. In poule B boekte DSWN een ruime overwinning op DONHN/DVK, het team van Darts Sport West Nederland won met 10-1. Bij de wedstrijd tussen DBBR en RDO lag het heel dichtbij elkaar. RDO wist een 1-4 achterstand ongedaan te maken, maar DBBR  wist de beslissende wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken en er met de winst van door te gaan, eindstand: 6-5.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

Het bericht Alle verslagen en uitslagen LaCo senioren en jeugd week 1 op een rij verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...