Anderson laat Euro Tour 7 schieten vanwege bokswedstrijd landgenoot

Gary Anderson zal niet meer in actie komen op de European Tour zeven, oftewel de European Darts Trophy die van 11 tot en met 13 september in Mülheim, Duitsland wordt gespeeld. De Schot verkiest een bokswedstrijd van zijn landgenoot en naamgenoot Gary Cornish boven het European Tour evenement. En hiervoor heeft de huidige wereldkampioen de toestemming gekregen van de PDC.

Professionele bokser Gary Cornish staat op 12 september in de O2 Arena in de ring tegenover Anthony Joshua uit Engeland. Cornish is zeer blij met de aanwezigheid en steun van Gary Anderson. ‘Ik ben zeer verheugd. Het is grappig dat Gary zijn grote titel in de O2 Arena heeft gewonnen en in dezelfde arena naar mijn gevecht zal komen kijken’, aldus Cornish.

‘Dit gevecht zou ik niet willen missen’ geeft Anderson aan in de Daily Record. ‘Gary Cornish kan altijd op mijn steun rekenen. Op 12 september moet ik in Mülheim zijn voor de European Tour zeven maar ik heb gevraagd of het mogelijk was dit toernooi te laten schieten’.

‘Ik ben bijna een maand in Australië en Nieuw Zeeland geweest voor de World Series of Darts. Ik wilde terug om Gary’s gevecht niet te missen. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om erbij te zijn. Ik hou van het boksen en ik zie een Schot graag de top bereiken. Het gevecht zal een kraker worden’.

Gary Anderson was de zesde geplaatste speler voor de European Darts Trophy 2015. Vanwege zijn afwezigheid zal een hoogste ongeplaatste speler doorschuiven.

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...