Bull’s German Masters met talrijke Nederlanders en Belgen aan de oche

Zondag is het alweer tijd voor de laatste dag van het German Open weekend. Ditmaal staan de German Masters op het programma en wordt er gestreden in drie categorieën: heren, dames en paradarts. Vrijdag begon goed voor de Duitsers met succes in het koppeltoernooi na een zege op de Nederlandse titelverdedigers. Zaterdag waren er tijdens het German Open naast de seniorentoernooien ook jeugdtoernooien en gingen er van de vijf titels drie naar Nederland en twee naar België. 

We zullen bij de heren twee andere finalisten zien dan vorig jaar, toen Scott Baker (inmiddels PDC-speler) won ten koste van de Duitser Michael Unterbuchner, die dit weekend eveneens niet van de partij is. In het verleden was er driemaal Nederlands succes. In 2017 won Richard Veenstra en voorkwam hij dat jaar drie op een rij voor Wesley Harms, die in 2015 en 2016 de titel opeiste. 

Bij de dames is Aileen de Graaf, die zaterdag al het German Open won, wederom titelverdedigster. In 2018 won ze de titel door in de finale de Hongaarse Vivien Czipó met 5-3 opzij te zetten. Aileen was in 2016 ook al de sterkste, toen won ze met 5-1 van Deta Hedman. 

Ook ditmaal zullen wij weer updates verzorgen via ons Twitteraccount. Deze tweets verschijnen ook onder aan het artikel. Uiteraard worden er ook weer foto’s gemaakt, die op onze Facebookpagina verschijnen. 

Loting
Heren
Dames

Het bericht Bull’s German Masters met talrijke Nederlanders en Belgen aan de oche verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...