Champions League en Grand Slam verhuizen naar nieuwe locaties

De PDC heeft op dinsdag bekend gemaakt dat de Champions League of Darts zal verhuizen van Cardiff naar Brighton. Met de introductie van de Premier League in Berlijn was de speelavond in Brighton komen te vervallen. De locatie, die sinds 2007 toneel was voor de Premier League en voor uitverkochte zalen zorgde, organiseert dit jaar de Champions League of Darts.

Tevens is er nieuws te melden omtrent de Grand Slam of Darts. Het toernooi dat bekend staat om deelname van zowel PDC- als BDO-spelers zal ook in 2018 worden afgewerkt in Wolverhampton. In tegenstelling tot voorgaande edities zal het toernooi echter niet worden gespeeld in de Wolverhampton Civic Hall maar in de Aldersley Leisure Village. De locatie waar de Grand Slam of Darts sinds 2007 wordt gespeeld wordt op dit moment namelijk voor 38 miljoen pond gerenoveerd.

De Champions League of Darts zal worden gespeeld op 22 en 23 september 2018 en van 10 tot en met 18 november zal de Grand Slam of Darts 2018 plaatsvinden.

Het bericht Champions League en Grand Slam verhuizen naar nieuwe locaties verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...