Finaledag 31e Oranjebar Super Ranking levert winst op voor Jermaine Wattimena

De organisatie van de Oranjebar kon afgelopen dinsdag terugzien op een succesvolle finaledag van de 31e editie van de Oranjebar Super Ranking. Weliswaar waren de finalespelers voorspelbaar maar de weg die de spelers moesten afleggen in het dubbel knock-out toernooi verliep niet eenvoudig.

Een prettig aantal bezoekers en de deelnemers konden deze avond hun hart ophalen; naast de 16 uitgenodigde spelers en de twee reservisten waren er nog een aantal spelers afgekomen op het dartspektakel waar voor die bewuste groep extra spelers ook een neventoernooi werd georganiseerd. Wellicht in de hoop de inhoud van de Mysterie Box, wat echter niet gebeurde want de winnende finish (137) werd niet gegooid.

Zoals gezegd werd deze finaledag gekozen voor een dubbel knock-out format zodat iedere uitgenodigde speler minimaal 2 wedstrijden speelde. De mannen die vanavond het beste darts lieten zien waren Jermaine Wattimena, die zich zonder te verliezen in de finale speelde en Davy van der Zande, die een eerdere wedstrijd onderuit ging maar vervolgens geen wedstrijd meer verloor. Daarnaast waren ook Wouter Vaes en Yoeri Duijster (o.a. 8

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...