Gary Anderson op dit moment 22 wedstrijden op rij ongeslagen

Maar liefst 22 wedstrijden op rij wist Gary Anderson te winnen of gelijk te spelen. Het begon met de Premier League-avond in Berlijn waar hij een gelijkspel behaalde tegen Peter Wright. Een week later werd de Premier League-avond in Exeter noodgedwongen afgelast vanwege de barre weersomstandigheden.

Een dag later ging de UK Open wel door, ware het zonder publiek. De Schot wist goed om te gaan met de koude weersomstandigheden en pakte de titel in Minehead door op rij 6 wedstrijden te winnen.

Een week later ging de Premier League in Leeds wel door en wederom sleepte de Schot er een gelijkspel uit, dit keer tegen Daryl Gurney.

Afgelopen weekend werden de Players Championships 3 en 4 gespeeld en zoals bekend pakte de Schot hier een dubbelslag door beide dagen de winst op te eisen. In dit weekend won hij in totaal 14 wedstrijden en daarmee komt zijn huidige ongeslagen reeks op 22 wedstrijden te staan.

Om voor zo’n lange periode op een constant hoog niveau te presteren is opperste concentratie vereist. Middelen, zoals Cheqio, kunnen jou helpen om op je eigen niveau vergelijkbare prestaties te leveren zoals Anderson op dit moment.

Het bericht Gary Anderson op dit moment 22 wedstrijden op rij ongeslagen verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...