Geen afvaardiging Belgisch team meer met nieuwe bond ‘BeDarts’

Op 22 augustus kwam het nieuws naar buiten dat de Belgische Darts Bond na 2018 zou ophouden te bestaan waarna op 11 oktober het nieuws kwam dat er een nieuwe bond zou worden opgericht.

Inmiddels is de bond opgericht en deze luistert naar de naam ‘BeDarts’ met het bestuur bestaande uit Stephan D’Aes, Adrie Van Schoor, Nancy Pernet, Steve Rosschaert, Luc Lanckman en Dave Kerwyn.

De organisatie heeft als doelstelling om zich te richten op het individu en ze hebben aangegeven toekomstgericht eerder te willen investeren in de spelers dan in een nationaal team. Het besluit is dan ook genomen om geen nationaal team meer af te vaardigen.

Er wordt wel bekeken om weer een nationale ranking op te zetten vanaf het seizoen 2019/2020 en ditzelfde geldt voor de Beker van België. Voor het seizoen 2018/2019 zal dit in ieder geval niet meer worden georganiseerd.

Voor meer informatie over de nieuwe opgerichte bond ‘BeDarts’ verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Belgische Darts Bond.

Foto: Belgisch team 2012

Het bericht Geen afvaardiging Belgisch team meer met nieuwe bond ‘BeDarts’ verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...