Inschrijving is open voor het internationaal toernooi HAL Open 2014

Inschrijving is open voor het internationaal toernooi HAL Open 2014

Onder auspiciën van de Nederlandse Darts Bond (NDB) zal op 22 en 23 maart het HAL open plaatsvinden in evenementenhal Venray. Totaal is er ?17.700 te verdelen over zes categorieën. (Heren en dames single, heren en dames koppel, mix koppel en jeugd) Op zaterdag 22 maart gaan de deuren om 9 uur open en zullen de koppels heren, dames en mix gespeeld worden. Ook de finales worden op zaterdag gegooid waarna er een spetterende feestavond gehouden wordt.

Op zondag gaan ook de deuren om 9 uur open en komen de heren, dames en jeugd singles aan de oche.

De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft bekend gemaakt dat ze het nieuwe internationale dartstoernooi, het HAL Open Darts, hebben toegevoegd aan de  Zuiderduin Masters ranking voor 2014. Tevens maken zij bekend dat de winnaars van het heren singletoernooi, het damessingle toernooi en het singletoernooi voor jongens een startbewijs krijgen voor deelname aan Zuiderduin Masters 2014. Het HAL Open Darts is een nieuw internationaal toernooi dat is opgenomen in de rankings van de BDO en WDF en sinds vandaag dus ook meetelt voor kwalificatie voor de Zuiderduin Masters.

Alle info is te vinden via de website www.halopendarts.nl.

Inschrijven kan via deze website of rechtstreeks via deze link. Een inschrijving is pas definitief als er online (Ideal) betaald is!

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...