James Wade vervangt zieke Phil Taylor op de U.S. Darts Masters

James Wade vervangt zieke Phil Taylor op de U.S. Darts Masters

Phil Taylor begon zich afgelopen woensdag, een dag nadat hij in China was gearriveerd voor de Shanghai Darts Masters, niet goed te voelen. Taylor heeft na een doktersbezoek en rekening houdend met de World Matchplay die voor de deur staat de moeilijke beslissing moeten nemen om niet naar Las Vegas te reizen voor de U.S. Darts Masters.

Phil Taylor zie hier het volgende over: ”Het spijt me voor al mijn fans in Amerika dat ik er volgende week niet bij ben. Ik keek erg uit om weer in Las Vegas te mogen gooien, de stad waar ik zoveel mooie herinneringen van de Desert Classic aan heb. Ik werd woensdag ziek en het werd er niet beter op en ik twijfelde zelfs of ik hier in China zou kunnen spelen, maar ik ging door en deed mijn best tegen Michael op vrijdag. Ik ben op doktersbezoek geweest en hij zei dat het geen goed idee was om zo lang in een vliegtuig te zitten, maar mijn laatste Blackpool (World Matchplay, red.) is zo belangrijk voor me waardoor ik met tegenzin heb besloten naar huis te gaan. Ik wel echt op mijn best zijn tijdens de World Matchplay wat altijd mijn favoriete toernooi is geweest en ik kon het risico niet nemen om naar Las Vegas te reizen en een week door te brengen in de hitte daar.”

James Wade is zijn vervanger. Daarnaast zullen ook Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Raymond van Barneveld en Gerwyn Price de trip van Shanghai naar Las Vegas afleggen. Daryl Gurney en Max Hopp zullen in Las Vegas hun debuut maken op de World Series of Darts.

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...