Jermaine Wattimena bevestigt zijn goede vorm in Mariahout

De 1e kwalificatiedag van de jubilerende Oranjebar Super Ranking werd gisteren begonnen met achttien deelnemers. Gezien de weersomstandigheden was dit een mooi aantal die deze avond de eerste punten konden bijschrijven en vast een voorsprong op de concurrentie konden nemen. Er staat dit keer namelijk flink wat extra’s op het spel; de nummers 1 tot en met 6 van de ranking kunnen een WildCard voor deelname aan de Top Player Competition 2018 tegemoet zien.

Na de groepsfase bleven Axel Goverde, Ruud Tuijtelaars, Mark Giepmans, Mario Caris, Peter vanden Broek, Jermaine Wattimena, Oswin Streden en Gian van Veen over voor de kwartfinales. De eerste knock-out wedstrijden werden gewonnen door, Mario, Oswin, Mark en Jermaine waarna de halve finale Oswin Streden-Mark Giepmans eindigde in 2-4 voor Mark en de wedstrijd Jermaine Wattimena-Mario Caris met 4-1 door Jermaine werd gewonnen.

In de verliezersronde waren inmiddels de halve finales Leon Kellenaars-Tom Mulder (3-2) Johny Vos-Barry Hubers (3-0) gespeeld en stonden Leon en Mark tegenover elkaar in de troostfinale. Hierin was Johny duidelijk een maatje te groot voor Leon getuige de 0-4 overwinning die hij boekte.

Uitslag kwalificatie dag 01; 1. Jermaine Wattimena 2. Mark Giepmans 3. Oswin Streden en Mario Caris.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De finale voor de dagzege tussen Jermaine Wattimena en MarkGiepmans was er een die maar een richting op kon gaan. Jermaine, die aan het eind van zijn voorbereiding voor het WK is, maakte in no-time korte metten met Mark. Met 5-1 kon Jermaine de hieraan verbonden 40 punten op de lijst bijschrijven.

Dinsdag 19 december 2017 wordt de tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Het bericht Jermaine Wattimena bevestigt zijn goede vorm in Mariahout verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...