NDB Open Rivierenland: wie pakken de titels op derde NDB-ranking?

Zondag staat de NDB Open Rivierenland op het programma. Dit is de derde NDB-ranking van het seizoen 2019/2020 en wordt gespeeld in Sportcentrum Arcus te Wijchen. Dit toernooi is een samenwerking tussen de NDB en Rivierenland Darts Bond. Ook dit toernooi wordt er weer in acht categorieen gespeeld: heren A, dames, heren B, junioren, meisjes, aspiranten, paradarters en specials. 

Het rankingseizoen 2019-2020 kent zes toernooien. Zoals gebruikelijk wordt er ook vandaag weer in acht categorieën om de prijzen gestreden: heren A, dames, heren B, junioren, aspiranten, meisjes, paradarters en specials. Dit seizoen vallen er via de aparte rankingtoernooien en de volledige ranking ook tickets te verdienen voor de NDB Masters. De finalisten van de heren A, dames, junioren en meisjes van alle rankingtoernooien, dus ook de NDB Open Rivierenland, plaatsen zich immers voor dit toernooi. Tot nu toe staan de namen Luc Peters, Wesley Plaisier, Derk Telnekes, Aileen de Graaf, Vanessa Zuidema, Anca Zijlstra, Femke Herms, Luke van der Kwast, Pim van Bijnen, Kevin Lasker, Lerena Rietbergen en Rosanne van der Velde op de deelnemerslijst voor de NDB Masters.

136 heren A en 68 dames hebben de weg naar Wijchen gevonden. 

Via onze Twitterpagina zullen we gedurende de dag updates verzorgen. Deze tweets verschijnen ook in dit artikel. Tevens zullen er op onze Facebookpagina foto’s geplaatst worden van dit toernooi. 

Het bericht NDB Open Rivierenland: wie pakken de titels op derde NDB-ranking? verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...