Nederlanders strijden dit weekend voor European Championship

Dit weekend wordt in Gottingen, te Duitsland, de European Darts Trophy gespeeld. Het is de 13e en daarmee laatste European Tour event van het jaar en is daarmee bepalend voor wie zich zal plaatsen voor de European Championship.

Dit toernooi zal van 25 tot en met 28 oktober worden gespeeld en hiervoor plaatsen alle spelers in de top 32 van de European Tour Order of Merit zich.

Michael van Gerwen, Danny Noppert en Jermaine Wattimena zijn zeker van plaatsing en ditzelfde geldt voor de Nederlands sprekende Engelsman Steve West.

Jan Dekker staat ook in de top 32 maar moet vrezen dat hij voorbij wordt gestreefd aangezien hij zelf niet in actie zal komen dit weekend.

Jelle Klaasen en Vincent van der Voort bezetten op dit moment de 34e en 39e plaats maar komen dit weekend wel in actie en kunnen zich dus nog opwerken naar de top 32. Ditzelfde geldt voor Kim Huybrechts.

Voor Ron Meulenkamp is het doek inmiddels gevallen. Hij bezet evenals Klaasen de 34e plaats maar zal dit weekend geen ponden bijschrijven.

Een uitgebreid overzicht is hieronder weergegeven waarbij de kleuren de volgende betekenis hebben:

Groen = Gekwalificeerd voor European Championship
Geel = Virtueel gekwalificeerd voor European Championship, komt in actie
Wit = Virtueel gekwalificeerd voor European Championship, komt niet in actie
Oranje = Virtueel niet gekwalificeerd voor European Championship, komt in actie
Rood = Virtueel niet gekwalificeerd voor European Championship, komt niet in actie

Het bericht Nederlanders strijden dit weekend voor European Championship verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...