Patrick van den Boogaard wint Café ?T Hof van Jericho Moneydarts

Patrick van den Boogaard wint Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

Dinsdag 6 februari was de organisatie van HW Darts weer te gast in Café ?T Hof van Jericho te Rotterdam voor het wekelijkse moneydartstoernooi, waarbij men de strijd aan gaat voor de minimale 1e plek van ?75,-. Ditmaal mochten we met 18 deelnemers van start in de gebruikelijke poulefase, waarin het duidelijk zou worden wie zich in de winnaars- of verliezersronde zou voegen.

In de finale van de verliezersronde zagen we poulegenoten Luciano Patiradj en Mark van Kooten terug. Zij moesten in hun poule Patrick van den Boogaard en Ruben Mesters voor zich dulden, waarna Luciano zich wist te ontdoen van Arne Spee (3-0) en Melvin van Hulst (4-2) en Mark geen problemen kende met Viggo van der Kuijl (3-0) en Mickey Rakhorst (4-2).

In de poule was het Luciano die met 3-0 zegevierde over Mark en ook in de finale kwam datzelfde beeld naar voren. Weliswaar wist Mark nu wel een leg te pakken, maar bleek Luciano de sterkste en eiste hij met een 4-1 overwinning de verliezersronde voor zich op.

Kwartfinale:

Mickey Rakhorst 3-1 Julie Koenen

Viggo van der Kuijl 0-3 Mark van Kooten

Luciano Patiradj 3-0 Arne Spee

Danny Westerbaan 0-3 Melvin van Hulst

Halve finale:

Mickey Rakhorst 2-4 Mark van Kooten

Luciano Patiradj 4-2 Melvin van Hulst

Finale:

Mark van Kooten 1-4 Luciano Patirad

In de winnaarsronde waren het net als vorige week Patrick van den Boogaard en Danny van Trijp die een finaleplek wisten te bemachtigen. Patrick zag zijn 1e plek in de poule worden beloond met een bye, waarna hij geen mededogen kende met Wesley Plaisier (4-1) en Zereso Zeverboom (5-2).

Ook Danny behaalde een 1e plek in de poule ten kosten van Wesley Plaisier, Mickey Rakhorst en Melvin van Hulst, waarna hij na een vrije ronde wist af te rekenen met Ruben Mesters (4-2) en Wesley van Beekum (5-1).

Net als vorige week kwam Patrick het beste uit de startblokken en speelde hij zich naar een comfortabele voorsprong. Echter kwam Danny dit keer snel langszij en trok hij de stand gelijk tot 3-3. Waar het bij Danny vervolgens begon te haperen, slaagde Patrick erin om zijn rug te rechten en zette hij zichzelf op matchpoint bij een stand van 5-3. Dit liet hij niet onbenut en zo boekte hij net als vorige week een 6-3 overwinning, waarmee hij zijn tweede zege op rij pakte op de 12e Café ?T Hof van Jericho Moneydarts 2018.

Kwartfinale:

Wesley van Beekum 4-1 Wesley van Trijp

Danny van Trijp 4-2 Ruben Mesters

Ricardo van der Vloed 2-4 Zereso Zeverboom

Patrick van den Boogaard 4-1 Wesley Plaisier

Halve finale:

Wesley van Beekum 1-5 Danny van Trijp

Zereso Zeverboom 2-5 Patrick van den Boogaard

Finale:

Danny van Trijp 3-6 Patrick van den Boogaard

Daarnaast had Ricardo van der Vloed met 4 stuks het grootste aandeel in de 19 gegooide 180?ers, terwijl de hoogste finish van 148 uit handen kwam van Patrick van den Boogaard. Beste dame werd Julie Koenen met een 5e plek in de verliezersronde.

Dinsdagavond 13 februari is de organisatie van HW Darts weer te vinden in Café ?T Hof van Jericho te Rotterdam voor het wekelijkse moneydartstoernooi en zal om klokslag 20:00 uur de strijd weer losbarsten om de minimale 1e plek van ?75,-.

Bekijk onze website www.hw-darts.nl voor alle aanvullende informatie.

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...