Premier League: Met kersverse UK Open winnaar tegen Smith en belangrijke wedstrijden voor NL’ers

De Premier League heeft zijn zesde speelweek alweer bereikt en dat betekend dat we in Nottingham gaan spelen vandaag. Gelukkig is er nog van alles mogelijk in de stand en daarom beloofd deze avond ons weer spannende te brengen.

We trappen de avond in Nottingham af met de kersvers kampioen van de UK Open Nathan Aspinall. Hij neemt het als contender op tegen Michael Smith in een rematch van de halve finale van het WK. Vervolgens komen James Wade en Mensur Suljovic naar het podium gewandeld om hun partij tegen elkaar te gooien. Daaropvolgend komt de eerste Nederlander van de avond op het podium. Raymond van Barneveld neemt het namelijk op tegen de gedeeld eerste plaats in de stand, Rob Cross. Het is maar de vraag hoe de Hagenees vandaag gaat gooien, want hij heeft deze week veel media aandacht gekregen. Daarna komt de beste darter van de wereld op dit moment naar het podium om zijn wedstrijd te gooien tegen Gerwyn Price, misschien wel de tweede beste speler in de PDC op het moment. Het feest is dan nog lang niet afgelopen, want daarna komt Peter Wright naar de oche onder de tunes van ‘Don’t Stop the Party’ van Pitbull. Hij zal het opnemen tegen Daryl Gurney.

Hieronder kunt u de wedstrijden live volgen of nog eens rustig teruglezen.

LIVE: Nathan Aspinall 0 – 0 Michael Smith

z.s.m.

James Wade 0 – 0 Mensur Suljovic

Rob Cross 0 – 0 Raymond van Barneveld

Gerwyn Price 0 – 0 Michael van Gerwen

Peter Wright 0 – 0 Daryl Gurney

Door: Marcel Bus

Het bericht Premier League: Met kersverse UK Open winnaar tegen Smith en belangrijke wedstrijden voor NL’ers verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...