PRIMEUR: Van Gerwen door enkel gegaan, mogelijk geen PL-avond

PRIMEUR: Van Gerwen door enkel gegaan, mogelijk geen PL-avond

Michael van Gerwen is vrijdagavond door zijn enkel gegaan. Als gevolg van deze blessure heeft ?Mighty Mike? zich af moeten melden voor de zevende en achtste Players Championship die dit weekend in Wigan gespeeld worden.

Ook is het hoogst onzeker of Van Gerwen aanstaande donderdag naar Newcastle kan afreizen voor de veertiende speelronde van de Premier League Darts. Indien deze wedstrijd tegen Raymond van Barneveld geen doorgang kan vinden, zal deze wellicht verplaatst worden naar de laatste speelronde in Brighton op 15 mei.

Van Gerwen was in het bijzijn van Vincent van der Voort in zijn hotel, waar zijn enkel omzwikte. Zijn management, Modus Darts, heeft hem daarna naar het ziekenhuis in Engeland gebracht. Daar verbleef de Brabander drie uur, waar vervolgens na uitgebreid onderzoek aan het licht kwam dat er niks gebroken of gescheurd is, wel is de enkel van de Gemondenaar heel erg dik.

Aansluitend op zijn ziekenhuisbezoek in Engeland is ?MvG? in een rolstoel naar het vliegveld gebracht, waarna hij is teruggevlogen naar Nederland. Maandag zal Van Gerwen weer naar het ziekenhuis gaan voor verder onderzoek.

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...