Raymond van Barneveld en Silvia gaan scheiden na bijna 25 jaar huwelijk

De Hagenees Raymond van Barneveld en Silvia van Barneveld zijn in scheiding. Dit werd wereldkundig, doordat The Sun een bericht plaatste waarin Raymond betrapt was zoenend met een andere vrouw. De foto’s en video’s van dat voorval vonden echter ruim plaats nadat Raymond en Silvia besloten hadden te gaan scheiden. Dat Raymond en Silvia scheidden was immers al weken geleden besloten. Dit was ook bekend bij de Dartfreakz.nl redactie maar vanwege privacyredenen besluiten we het nu het wereldkundig is dit pas te plaatsen. Raymond en Silvia trouwden in 1995 en hebben samen twee kinderen en twee kleinkinderen.

Mogelijk verklaart dit ook de vormdip waar de vijfvoudig wereldkampioen mee te kampen heeft. Zoals iedere darter weet is darten immers een mentaal spelletje en gaat het stukken makkelijker als je goed in je vel zit en privé geen zorgen hebt, terwijl een vervelende privésituatie je spel ernstig negatief kan beïnvloeden. 

Het bericht Raymond van Barneveld en Silvia gaan scheiden na bijna 25 jaar huwelijk verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...