Single winst en 170-finish voor Luc Clemens bij ranking in De Valk

Op zondag 7 juni werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking van Café de valk in Dongen.
Er werd een single en een koppel toernooi afgewerkt. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de single k.o. Aansluitend was er ook nog een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Mark Bakx en Kenny Driessens werden Tony Martinez en François Gruteke finalisten. In de andere halve finale wonnen Luc Clemens en Peter Driessens van Roger Hellebrand en Stephan Eeckelaert. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar François en Tony.

De finale in de verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Dean de Wulf en Thijs Gremmen tegen Marjolein Noijens en Nico Steenbergen.

De hoogste uitworp ging naar Luc Clemens met een perfecte 170 finish. Kenny Driessens gooide 118 uit en Benny Camps 117.

Hierna gingen de singles van start. Luc Clemens ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Tony Martinez. Mark Bakx werd finalist door winst op Roger Hellebrand. In de finale wist Luc met 4-3 te winnen en pakte zijn 2e single winst dit seizoen.

Kenny Driessens klopte zijn nonkel Peter Driessens met 3-2 in de finale van de verliezersronde. De hoogste uitworp ging ook bij de singles naar Luc Clemens met 131. Nico Steenbergen had uitworpen van 124 en 118, Peter Groeneveld 112. In totaal werd er 26 keer 180 gegooid, allen natuurlijk beloond met een gratis consumptie. Tony Martinez scoorde er 5 stuks. Peter Driessens plaatste er 4. 3x 180 was er voor Luc Clemens, Roger Hellebrand, Mark Bakx en Stephan Eeckelaert. Thijs Gremmen en Kenny Driessens hadden 2 keer 180. 1x 180 was er voor Danny Schellekens, maar dat was wel de 23.100e in De valk, goed voor een extra prijs van 25 euro.

De uitslag:.

WINNAARSRONDE SINGLE
1. Luc Clemens
2. Mark Bakx
3. Roger Hellebrand
Tony Martinez
5. Benny Camps
Danny Schellekens
Nico Steenbergen
Dean de Wulf

Volgende toernooi voor deze ranking is op zondag 14 juni.

Kijk ook op www.falkie.nl

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...