Strijdvaardige Gurney: ''Ik ben opgelucht dat ik won van Benito''

Strijdvaardige Gurney: ''Ik ben opgelucht dat ik won van Benito''

Daryl Gurney was zondagmiddag in een spannende partij net te sterk voor Benito van de Pas. De Noord-Ier was dan ook erg opgelucht met zijn zege en blikt strijdvaardig vooruit. In de volgende ronde wacht hem Gary Anderson.

Superchin zei na afloop het volgende: ”Op momenten had ik het geluk aan mijn zijde en ik ben dan ook erg opgelucht dat ik heb gewonnen. Het is mijn eerste overwinning in de Winter Gardens dus die is binnen. Het finishen van Benito bracht hem terug in de wedstrijd en zijn 170 was geweldig. We waren op het eind allebei enigszins nerveus, maar ik ben blij met mijn prestatie.”

Gurney geeft aan dat hij niet zomaar naar Blackpool is afgereisd: ”Ik ben hier niet gekomen als opvulling van het deelnemersveld. Het maakt niet uit tegen wie ik speel, ik wil iedereen die tegenover mij staat verslaan. Ik geloof dat ik goed genoeg aan het darten ben om een serieuze kans te maken dit toernooi. Ik heb me er dit jaar vol voor ingezet. Mijn resultaten zijn daar het bewijs van. Hopelijk kan ik die lijn doorzetten.” 

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...