Sven Groen vind sponsor in papegaaien speciaalzaak Lorre & Co

Sven Groen vind sponsor in papegaaien speciaalzaak Lorre & Co

De afgelopen jaren reisde darter Sven Groen (19) uit Wijhe door Nederland  om zijn pijltjes te gooien tijdens de nationale toernooien. Eerst bij de jeugd maar nu ook bij de Heren doet de net 19 jarige darter ook mee aan toernooien over de grenzen. Zo behaalde hij goede prestaties tijdens het Open Denemarken.Dat Groen mee kan doen aan deze internationale toernooien komt mede door de nieuwe sponsor; het bedrijf Lorre & Co uit Wijhe van eigenaar Bert Smedinga. De afgelopen maanden was de nieuwe sponsor al te zien op de wedstrijdkleding van Sven.

Bert Smedinga van Lorre & Co over zijn keuze om de darter te sponsoren: ?Als oud darter, draag je jong talent natuurlijk een warm hart toe,  dit is één van de redenen om Sven een kans te geven om ook de internationale toernooien te bezoeken. Sven is een jongen met een nuchtere kijk op het leven, en staat met beide benen op de grond. Mede omdat AviCentric en Lorre & Co internationaal opereren leek mij dit een leuke idee voor beide partijen, onze verwachting van Sven is groot. Voor Sven Groen komt met deze nieuwe sponsor de kans om zich ook internationaal op de dartkaart te zetten. Groen zelf over de mogelijkheid door sponsoring om internationaal te darten

Sven: ?Ik ben ontzettend blij met het aanbod van Bert. Ik ben natuurlijk nog student (Sociaal Agogisch Werk), loop 24 uur stage per week bij de stichting Ygdrasil en werk in mijn vrije tijd bij Albert Heijn, maar kan van dat salaris niet internationaal darten. Bert die vroeger zelf ook gedart heeft geeft mij de kans om met zijn sponsoring de opstap naar het ?echte werk? te maken. Ik kan nu een paar jaar proberen om alles te geven en te kijken wat er in zit. En hopelijk sta ik een keer met zijn logo in beeld op een televisietoernooi zoals de Zuiderduin Masters of nog liever op ?De Lakeside?..waar Barney zijn eerste grote successen beleefde. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om mijn doel te halen?.

Naast deze mooie nieuwe samenwerking heeft Sven Groen een goed dartjaar achter de rug. Hij won o.a. het koppeltoernooi van Open Spoc Wijhe en werd 3e in de singelwedstrijden tijdens dit toernooi. Daarnaast wist hij zich op 2e Pinksterdag via kwalificatiewedstrijden te plaatsten voor de Nederlandse Herenselectie. Tevens is Sven ingegaan op een aanbod van Kjelvik Darts (regerend Nederlands kampioen 2013 en 2014)uit Lierderholthuis om bij hen superleague competitie te gooien. Als tegenprestatie krijgt Sven de financiële mogelijkheid om 24 internationale toernooien te gaan gooien oa samen met Jan Dekker en Jeffrey de Graaf. Sven blijft bij het 1e team van Grandcafe ?t Spoc zijn eredivisiewedstrijden gooien.

Tekst: Airplayradio.nl

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...