Tweede Players Championship van het jaar in Wigan

Zondag wordt het Players Championship weekend in Wigan vervolgd met de tweede Players Championship van het jaar. Zaterdag ging Michael van Gerwen er met de eerste Players Championship van het jaar vandoor, ten koste van landgenoot Jermaine Wattimena die het tot zijn allereerste PDC finale schopte. Ook zondag komen onder meer Nederlanders en Belgen in actie.

Het deelnemersveld op de Players Championship bestaat uit 128 deelnemers die in bezit zijn van een tourkaart. Indien niet alle 128 tourkaart houders zich voor een Players Championship hebben ingeschreven, mogen spelers van de Challenge Tour Order of Merit het deelnemersveld aanvullen. De uitnodigingen geschieden op basis van de volgorde op de Challenge Tour Order of Merit.

De partijen worden tot en met de kwartfinales gespeeld over best of 11 legs, de halve finales over best of 13 legs en de finale gaat over best of 15 legs. Uitslagen van de Nederlanders en Belgen zijn hieronder te zien. Vanaf de laatste 16 alle uitslagen. Voor alle uitslagen zie deze link. PDC tv abonnees kunnen enkele partijen live zien via de stream. De partijen kunnen ook gevolgd worden via tv.dartconnect.com.

Het bericht Tweede Players Championship van het jaar in Wigan verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...