Van der Zande dagzege tijdens 2e kwalificatiedag OSR#28, Wattimena 2e

Tweede kwalificatiedag OSR#28 levert Davy van der Zande dagzege op, Jermaine Wattimena Runner Up. Winst in troostfinale en leiding in tussenklassement voor Tharsissia Werinussa.

06Na een week vol belangrijke internationale dartevenementen die zich in het buitenland afspeelden (Ierland en Engeland) keert de rust terug in het nationale dartcircuit. Gewoon een weekje gewoon doen met competitie darts, Super League Nederland wedstrijden en een NDB ranking toernooi op de agenda……. En natuurlijk de Oranjebar Super Ranking die iedere dinsdag voor dartspectakel zorgt.
 
Zeventien spelers stonden deze week aan de oche om te strijden voor een maximaal aantal punten en de kans op de inhoud van de Mysterie Box. Deze bleef helaas gesloten omdat het winnende getal 167 niet werd gefinished. Dit had verder geen invloed op de jacht naar de punten en het resultaat hiervan was dat de avond dit keer eindigde met drie winnaars; Davy van der Zande als winnaar van het hoofdtoernooi, Tharsissia Werinussa als winnaar van het B-evenement en diezelfde Tharsissia die door het behaalde resultaat de eerste dames darter wordt die aan de leiding gaat in het tussenklassement.
 
Davy van der Zande moest voor zijn dagzege in de halve finale eerst afrekenen met Oswin Streden (1-4) alvorens in de finale Jermaine Wattimena (wint met 4-0 zijn halve finale van Leander Rademakers) via een overtuigende 5-2 naar de Runner Up plaats te kunnen verwijzen. Een klinkende overwinning waarop niets viel af te dingen. Ook was Davy de baas bij het gooien van hoge finishes dankzij de 160 – 137 en 122 die hij wist te raken.
 
Voor de spelers die zich via de groepsfase niet bij de laatste acht wisten te spelen restte er natuurlijk zoals altijd de B-ronde waarin wekelijks gestreden wordt om de troostprijs. De finale werd een dameswedstrijd waarbij Tharsissia Werinussa met 2-3 te sterk was voor Kathy Geeraerts.
 
Uitslag kwalificatie dag 02; 1. Davy van der Zande 2. Jermaine Wattimena 3. Oswin Streden en Leander Rademakers.
 
Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.
Kwalificatie dag 3 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 16 oktober 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.
 

Het bericht Van der Zande dagzege tijdens 2e kwalificatiedag OSR#28, Wattimena 2e verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...