Van Gerwen: Raymond heeft verdiend gewonnen, maar "I'll be back!"

Verliezend finalist van de Premier League 2014, Michael van Gerwen, heeft een duidelijke boodschap: I’ll be back! Mike gaf na zijn nederlaag van donderdagavond aan dat hij sterker terug zal komen. Van Gerwen verloor in de finale met 10-6 van landgenoot Raymond van Barneveld en kon zodoende zijn Premier League titel niet prolongeren.

Michael van Gerwen werd als de torenhoge favoriet gezien voor de titel, maar heeft de verwachtingen niet kunnen waarmaken. De 25-jarige moest zijn meerdere in een sterk spelende van Barneveld erkennen. Ondanks de Brabander na zijn nederlaag als een stekker baalde, gaf hij van Barneveld alle credits.

‘Raymond was de betere speler en hij heeft verdiend gewonnen. In de finale heeft hij zijn beste spel laten zien. Ik heb een goed toernooi achter de rug maar in de finale was ik niet goed genoeg. Ik wil elk toernooi waaraan ik deelneem, winnen. Geen excuses dus, gewoon fair play van Raymond’.

‘Naast het WK, is de Premier League het belangrijkste toernooi om te winnen. Ik wilde het toernooi dus wederom winnen. Dat ik van een landgenoot verloren heb maakt mij niet uit. De tegenstander maakt geen verschil. Ik wil simpelweg elke partij winnen, want ik ben een winnaar. Maar ik heb nog veel toernooien voor de boeg, ik ga dus weer aan het oefenbord. I’ll be back!’

Mighty Mike toonde zich na de verloren finale geen slechte verliezer. Van Barneveld ontving dezelfde avond een fles champagne van zijn landgenoot. Dit kon de kersverse Premier League kampioen heel erg waarderen.

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...