Van Gerwen wint opwarmtoernooitje voorafgaand aan WK

Zaterdagavond was Michael van Gerwen present op het demotoernooi ‘A Night At The Darts’, georganiseerd door ModusDarts en gehouden te Lakeside. Deze demo is voor Mighty Mike één van de opwarmtoernooitjes, voorafgaand aan het WK

Naast Van Gerwen was ook vriend en landgenoot Vincent van der Voort aanwezig om het publiek te verblijden, evenals meervoudig major winnaar James Wade, voormalig WK finalist Simon Whitlock en WK 2019 kwartfinalist Luke Humphries. Ook legende Bobby George was ter plekke om het publiek te entertainen. Voormalige BDO mastercaller Richard Ashdown mocht het toernooi leiden.

Van Gerwen won in de finale met 4-1 in legs van Luke Humphries. Eerder had hij Van der Voort in de halve finales met 4-0 verslagen. Humphries, die in een zogenaamde voorronde van Whitlock won, was in de semi nipt (met 4-3) te sterk voor Wade.

De nummer één van de wereld keek uit naar dit demonstratietoernooi en gaf eerder aan:
“Het (Lakeside,red.) is een speciale plaats voor dartfans en ik kijk er naar uit om daar te spelen. Ik heb een paar keer daar gespeeld en ik heb er altijd van genoten. Het zal een geweldige avond worden, zolang ik maar win”.

Het bericht Van Gerwen wint opwarmtoernooitje voorafgaand aan WK verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...