Wattimena reageert verrast op plek in World Cup: ”Ik had nooit gedacht dat ik de plek zou krijgen’

De dartswereld was al enige tijd in de ban van de vraag wie Michael van Gerwen zou vergezellen op de World Cup of Darts, wat van 6 tot en met 9 juni gehouden wordt in het Duitse Hamburg. Het ging tussen Raymond van Barneveld, die wellicht een uitverkiezing kreeg als bewijs voor bewezen diensten voor de dartsport en het feit dat hij veel fans over de hele wereld heeft of Jermaine Wattimena, die na Michael van Gerwen de Nederlander is die het hoogst op de PDC Order of Merit stond. Maandagmiddag kwam hier een definitief antwoord op, toen de PDC de 32 landenteams bekend maakte.

Waar velen er al rekening mee hielden, of zelfs verwachtten, dat Jermaine Wattimena de plek zou krijgen, heeft The Machinegun laten weten zeer blij te zijn met de plek in het Nederlands team. Jermaine had er nooit aan gedacht dat hij de plek zou krijgen, want Jermaine ging er vanuit dat Raymond van Barneveld de plek zou krijgen, aangezien de Hagenees aan zijn laatste jaar bezig is en samen met Michael van Gerwen titelverdediger is.

Het bericht Wattimena reageert verrast op plek in World Cup: ”Ik had nooit gedacht dat ik de plek zou krijgen’ verscheen eerst op Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer….

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...