Zondag aanstaande "darts in Centerparcs De Vossemeren"

lowlandsa.s. zondag gaat de eerste Challenge Cup of the Lowlands van start. Dit is een vriendschappelijke interland wedstrijd tussen België en Nederland. Uniek aan dit evenement is dat alle categorieën aan de start zullen verschijnen, dus zowel de heren, dames, jongens en meisjes.
Van elk land zullen er 6 heren, 3 dames, 3 meisjes en 3 jongens strijden om de eer voor zowel hun land als voor een individuele prestatie. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde trofee voor het land, maar de spelers kunnen zelf ook een trofee winnen als beste speler in hun categorie.

De toegang tot de zaal is geheel gratis, dus dit een een unieke gelegenheid om de spelers van uw land van zeer dichtbij te zien strijden en natuurlijk om hun aan te moedigen. Er wordt de gehele dag gespeeld op 8 banen in de zaal + op het podium. Voor de spelers een mooie training voor de komende wedstrijden van zowel de World Cup als de Winmau.
Op alle banen zullen de wedstrijden begeleid worden door professionele schrijvers en op het podium door onze callers Marco Meijer en Dave Joacim. De wedstrijdleiding is in handen van Bas Smits van de NDB en Steven Giebens van de BDB.

Volgens de weerberichten wordt het zondag een slechte dag buiten, dus dit is het moment om deze spelers te komen steunen in het mooie de Vossemeren van CenterParcs.

Locatie: in het Business Center van Centerparcs De Vossemeren in Lommel
Aanvang : 11.00 uur
prijsuitreiking : 18.45 uur

De spelers en de besturen van de beide bonden heten u van harte welkom!

Bron: dartfreakz.nl

  • Like!
    0
Pak je kans en adverteer nu tegen scherpe tarieven

Deze site is in ontwikkeling, we hopen alle functies op 11 juni 2013 online te hebben. Nog even geduld dus...